Wie is Kroon Biologische Verswaren?

Al bijna 25 jaar leveren we een compleet assortiment biologische versproducten. Door onze ervaring, innovatiekracht en nauwe relatie met onze boeren en telers, zijn wij een sterke partner in vers. Ook het steeds duurzamer wordende foodservice kanaal weet ons goed te vinden, dankzij de combinatie van topkwaliteit producten, een optimale logistiek en persoonlijke service. Kroon is onderdeel van Vroegop Ruhe & Co, één van de grootste leveranciers van AGF in de Benelux.

 

Compleet assortiment
Van AGF tot Kaas & Zuivel en van Delicatessen tot Diepgevroren, wij bieden met ruim 1.000 producten een compleet versassortiment. Basis of bijzonder, maar altijd van minimaal biologische kwaliteit en zoveel mogelijk van dichtbij en van het seizoen. We hebben bijvoorbeeld het breedste assortiment biologische kaas en ons eigen delicatessemerk PUUR.

 

Optimale logistieke dienstverlening
Vanuit een uitstekend geoutilleerde versruimte beleveren wij onze klanten de beste kwaliteit verswaren onder optimale condities. Zes dagen per week door het hele land. Dit kan worden gerealiseerd door de uitstekende logistiek van Vroegop-Windig.

 

Aandacht voor duurzaamheid
Alles begint bij ‘onze’ boeren die vaak al jarenlang met bevlogenheid biologische producten voortbrengen. Onbespoten groenten, oude rassen en aandacht voor dierenwelzijn. Voor hen de normaalste zaak van de wereld. We kiezen zoveel mogelijk voor producten van dichtbij en/ of van het seizoen en streven naar lange-termijnrelaties met onze telers. Waar mogelijk zoeken we synergie in de logistiek. Zo besparen we op voedselkilometers en CO2-uitstoot. We maken gebruik van de modernste, milieuvriendelijke koelvrachtwagens (op stroom).


Persoonlijk contact
Wij vinden het belangrijk om onze klanten het liefst dagelijks persoonlijk te spreken. Om te horen of alles naar wens is en om een stuk (winkel) begeleiding te verzorgen. Zodat we samen verder kunnen bouwen aan een nog beter resultaat.

 

De kracht van Kroon
Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.