SKAL-certificaat

Aangezien wij uitsluitend met biologische producten werken, zijn wij uiteraard SKAL-gecertificeerd. Hier kunt u ons SKAL-certificaat bekijken.

 

 

Links

Vroegop-Windig
Onderdeel van Vroegop Ruhe & Co. en al meer dan 70 jaar speelt Vroegop-Windig als zelfstandig familiebedrijf een belangrijke rol in de AGF-sector. Naast groothandel en importuer in aardappelen, groenten, fruit, exoten, koelvers producten, is het bedrijf logistiek dienstverlener en in het bezit van een eigen snijderij.

 

Natudis

Natudis is onderdeel van Vroegop Ruhe & Co. Samen met Kroon Biologische Verswaren staat zij voor het grootste assortiment DKW en versproducten in de Benelux die gedistribueerd worden via natuurvoedingsspeciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en overige grootverbruikers.

 

De Kweker

De Kweker valt onder Vroegop Ruhe & Co. en is een zusterbedrijf van Kroon. De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid assortiment food en non-food en staat net als in de beginjaren nog altijd bekend om het totaalassortiment voor de professionele afnemer. Ook heeft de Kweker een assortiment biologische producten.

 

Hagor

Voor het Belgische assortiment DKW en droogwaren is Hagor ons geschikte zusterbedrijf.


Natuurwinkel

Natuurwinkel is een van de franchiseformules van Vroegop Ruhe & Co. Natuurwinkel gelooft dat de beste producten van de natuur samen met de eigenheid van de lokale ondernemer zorgen voor een inspirerende en persoonlijke natuurvoedingswinkel. Met het ruimste assortiment eerlijke, biologische producten en met tijd en aandacht voor de klant en het verhaal achter het product.

 

Biojournaal

Blij altijd op de hoogte van alle nieuws in het land van biologisch en biologisch-dynamisch!

 

Van t Landtas

De prachtige Van 't Landtassen besteld u bij Kroon Biologische Verswaren in vier verschillende varianten.